Εξυπηρετούμε ασθενείς εκτός Θεσσαλονίκης

 

 
 
Eίστε έτοιμοι να προβείτε σε μια επέμβαση βαριατρικής χειρουργικής αλλά είστε μακριά από τη μονάδα μας;

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες επεμβατικής παχυσαρκίας της μονάδας μας δύναται να αποτελέσουν επιλογή σας ανεξαρτήτως της περιοχής της Ελλάδος από την οποία προέρχεστε. Στη μονάδα μας δυνάμεθα να εξυπηρετήσουμε ασθενείς από όλα τα μέρη του κόσμου - όχι μόνο της Ελλάδος - που επιθυμούν να χειρουργηθούν από τον εξειδικευμένο χειρουργό κ. Ευστάθιο Αποστολάκο.

Η μονάδα μας βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Αεροδρόμιο Μακεδονία και είναι προσβάσιμη από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε μικρή δε απόσταση βρίσκονται όλες οι νοσηλευτικές μονάδες της περιοχής καθώς και πλήθος ξενοδοχείων που μπορούν να εξασφαλίσουν τη διαμονή σας αλλά και μελών της οικογένειας σας που θέλουν να σας συνοδεύσουν.
 
 
 
 
 

Πώς θα ξεκινήσετε?

 
Το ταξίδι σας θα ξεκινήσει κάνοντας μας πρώτα ένα τηλέφωνο ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, για να μας εκφράσετε το αρχικό σας ενδιαφέρον. Μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, θα πραγματοποιηθεί η λήψη του ιατρικού σας ιστορικού, η επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό σας αλλά και η επίλυση οποιουδήποτε θέματος σας απασχολεί.

Μαζί θα οργανώσουμε το ταξίδι σας και θα ανάλαβουμε τη διευθέτηση όλων των απαιτούμενων παραμέτρων για την εξασφάλιση της ομαλής διαμονής και απρόσκοπτης ολοκλήρωσης της επεμβατικής σας θεραπείας.
 
 
 
 
 
 

Η επέμβαση

 
 
Με όποιο μέσο και αν επιλέξετε να έρθετε στη μονάδα μας, η Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν εύκολα προσβάσιμο προορισμό. Στο Αεροδρόμιο Μακεδονία προσερχονται όλες σχεδόν οι αεροπορικές εταιρείες και η περιήγηση στην πόλη μας είναι εύκολη.

Ανάλογα με το είδος της επέμβασης που θα σας συστήσει ο εξεδικευμένος χειρουργός μας, θα απαιτηθεί συγκεκριμένος χρόνος παραμονής και νοσηλείας. Η χειρουργική μας ομάδα θα είναι στη διάθεση σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία σας πριν και μετά το πέρας της επέμβασης ενώ η αξιοπιστία των συνεργαζόμενων νοσηλευτικών μονάδων εγγυώνται την εξυπηρέτηση οποιασδήποτε απρόβλεπτης μετεγχειρητικής επιπλοκής.